s   STIHL
sad
 

Апарат под висок притисок STIHL RE 129 Plus

 

RE 129 PLUS

 

Компактен перач со ладна вода под висок притисок. Остварува работен притисок од 135 бари. Поставен на рачна количка со телескопска рачка за лесен транспорт и складирање. Има челично појачано црево за висок притисок кое е 9 метри долго.

 

 
Апарат под висок притисок STIHL RE 129
РАБОТЕН ПРИТИСОК (bar) 10 - 135
МАКС. ПРОТОК НА ВОДА (l/h) 500
МАКС. ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДА (°C ) 60
ТЕЖИНА (kg) 20
МОЌНОСТ (kW): 2,3
Номинален напон (V/Hz) 230/50

Опрема:
• Интегриран барабан за црево
• Автоматика на исклучување
• Регулација на притисок
• Сет за прскање на средство за чистење
• Црево 9m
• Пиштол за шприцање со анти-дрил кумплунг
• Алуминиумска рачка за транспорт

Препорачана малопродажна цена: 24.800 ден

   

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612