s   STIHL
sad
 

Апарат под висок притисок STIHL RE 88

 

RE 88

 

Компактен мини перач со ладна вода под висок притисок. Остварува работен притисок од 120 бари. Поставен на рачна количка со телескопска рачка за лесен транспорт и складирање. Има челично појачано црево за висок притисок кое е 6 метри долго.

 

 
Апарат под висок притисок STIHL RE 88
РАБОТЕН ПРИТИСОК (bar) 10 - 100
МАКС. ПРОТОК НА ВОДА (l/h) 520
МАКС. ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДА (°C ) 40
ТЕЖИНА (kg) 8,9
МОЌНОСТ (kW): 1,7
Номинален напон (V/Hz) 230/50

Опрема:
• Интегриран барабан за црево
• Автоматика на исклучување
• Регулација на притисок
• Сет за прскање на средство за чистење
• Црево 6m
• Пиштол за шприцање со анти-дрил кумплунг
• Алуминиумска рачка за транспорт

Препорачана малопродажна цена: 10.350 ден

   

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612