s   STIHL
sad
 

Апарат под висок притисок STIHL RE 362

 

 

Високи перформанси, високо квалитетна машина за професионалци. Спорооден мотор за долго експлоатирање и пријатен звук при работа. Се користат на фарми, во градежништво, индустрија, како и за перење на моторни возила и многу други примени.

 

 
Апарат под висок притисок STIHL RE 362
РАБОТЕН ПРИТИСОК (bar) 35-180
МАКС. ПРОТОК НА ВОДА (l/h) 1080
МАКС. ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДА (°C ) 60
ТЕЖИНА (kg) 72
НАПОН: 400V
Опрема:
• Тркала за подвижување
• Резервар за детергент со индикатор
• Ниска брзина на мотор и робусна месинг пумпа
• Армирано црево за притисок 10m
• Манометар
• Месингана глава за пумпа и керамички клип
• Профи систем за шприцање
• Алуминиумска рачка за транспорт
Препорачана малопродажна цена: 75.800 ден  

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612