s   STIHL Viking
sad
Електрична косилка VIKING ME 360
Мала, јака електрична косилка со корпа, одлична моќ на косење и собирање, многу лесна, за мали тревни површини.
 
Електрична косилка VIKING ME 360
Тревна површина m² 300
Ширина на косење (cm) 33
Моќност (kW) 1,1
Висина на откос (mm) 25/41/57
Корпа (l) 26
Тежина (kg) 12
ПРОИЗВОДОТ НЕ Е ДОСТАПЕН ВО МОМЕНТОВ !