s   STIHL Viking
sad
 
Тракторска косилка со седиште VIKING MT 5097.1
 
 
 
Тракторска косилка со задно исфрлање на тревата и со голема корпа за собирање на искосената трева. Наменета за огромни тревници . Има шестстепен менувач и механичка спојка за ножот. Има опција за мулчење.
 
Тракторска косилка со седиште
VIKING MT 5097.1
Тревна површина m² 6000
Ширина на косење (cm) 95
Моќност (KW-PS) 9.3-12.6
Висина на откос (mm) 30-100
Корпа (l) 250
Тежина (kg) 231
Тип на мотор B&S Series 4.155 OHV

ПРОИЗВОДОТ НЕ Е ДОСТАПЕН ВО МОМЕНТОВ !


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612