s   STIHL  
sad
Моторна коса STIHL FS 550

Нашиот најмоќен чистач. Дизајниран за шумарство, комунални претпријатија, големи фарми или за било која захтевна работа. Доволно моќен да замени голема механизација каде што нема пристап. Оваа машина е врвот на нашата понуда од моторни коси и моторни чистачи. Има голема моќ во однос на тежината и навистина не познава препреки во работата.

 
Моторна коса STIHL FS 550
ЗАФАТНИНА (cm³) 56,5
МОЌНОСТ (kW): 2,8
ТЕЖИНА (kg) 10
СТАНДАРДНА ГЛАВА триаголен нож
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА   ДА
Фабричка опрема :
• STIHL ElastoStart
• Долготраен филтерски систем
• Ремен за носење
• Очила за косење
Можности за комбинирање:
• Глава зо конец AutoCut
• Глава PolyCut
• Осумаголен нож за трева
• Триаголен нож
• Циркулар за гранки
• Нож за сечкање
• Култиватор за мека почва
Препорачана малопродажна цена: 61.500 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612