s   STIHL Viking
sad
Моторна пила STIHL MS 231
2,4kW- бензинска моторна пила со висока влечна моќ и систем за интелигентно управување со моторот
MS 231
MS 231 моторна пила е идеална за приватни корисници или земјоделци. Сечење на мали дрва, сечење огревно дрво и општи пејзаж за одржување. На STIHL 2-микс моторот овозможува гасните емисии да се намалат до 70% и потрошувачката на гориво е до 20% пониска во споредба со STIHL 2-тактен мотор од иста излезна моќност без 2-микс технологија.
 
Моторна пила STIHL MS 231
ЗАФАТНИНА (cm³) 42.6
МОЌНОСТ (kW/PS) 2.0/2.7
ТЕЖИНА БЕЗ МАЧ И ЛАНЕЦ (kg) 4.9
ТЕЖИНА / МОЌНОСТ (kg/kW) 2.4
ВИД НА ЛАНЕЦ 3/8" Picco Duro (PD3)
Опрема
  • Намалена емисија ENGINE технологија
  • Пресепарација за филтрирање на воздухот
  • Капак за резервоар без потреба од клуч
  • Странично затегање на ланецот
  • Антивибрациски систем
  • Компензатор
  • Сите функции на една рачка
  • Ematic- систем за подмачкување на ланец
  • HD2 филтер
  • STIHL ElastoStart

ПРОИЗВОДОТ НЕ Е ДОСТАПЕН ВО МОМЕНТОВ !

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612