s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 291
Моторна пила со висока технологија и заштеда на гориво ! Филтер за воздух што трае до пет пати подолго од вообичаено. Силна моторна пила , лесна за одржување.
 
Моторна пила STIHL MS 291
ЗАФАТНИНА (cm³) 55,5
МОЌНОСТ (kW/PS) 2,8/3.76
ТЕЖИНА (kg) 5,6
МАЧ-ШИНА 40 cm - 50 cm
ЛАНЕЦ .325 RM3

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Странично затегање на ланецот
• Регулирачка пумпа за масло
• Капак за резервоар без потреба од клуч

Препорачана малопродажна цена: 32.900 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612