s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 311
На МС 311 е на високо-технолошки workhorse додатна сила и карактеристики во споредба со MS 291. Со нашата подобрена ENGINE технологија, вие ќе добиете повисока заштеда на гориво за подолг временски период. МС 311 има поголем резарвар за гориво и масло за подолга употреба. Ќе останете продуктивни - додека штедите пари и гориво. Со MS 311 ќе заштедите време - па можете да уживате во вашето слободно време кога работата е завршена.
 
Моторна пила STIHL MS 311
ЗАФАТНИНА (cm³) 59.0 cc
МОЌНОСТ (kW/PS) 3.1 kW (4.2 bhp)
ТЕЖИНА (kg) 6.4 kg
МАЧ-ШИНА 40 to 50 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, 3/8”

Опрема:
• Намалена емисија на штетни гасови Engine технологија - Грижа за природата
• STIHL Quickstop ®
• Анти-вибрации
• STIHL ElastoStart ™
• Декомпресија на вентил
• IntelliCarb ™ компензационен карбураторот
• Ematic ™ Систем на подмачкување
• Страничен затегач за ланец
• Master Командна рачка ™
• Автоматско подмачкување

Препорачана малопродажна цена: 34.500 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612