s   STIHL  
sad
Моторна пила за спасување при пожар MS 460R
Специјалнa моторна пила за итни операции и гаснење пожар. Моторот испорачува огромна моќ дури и во средните брзини. Rapid Duro R специјален вид на синџир е засилен за отпорни карбид плочи. Со лесно-чиста HD2 филтер и контролирана испорака на масло.
 
Моторна пила STIHL MS 460R
ЗАФАТНИНА (cm³) 76.5
МОЌНОСТ (kW/PS) 4.4/6.0
ТЕЖИНА (kg) /
МАЧ-ШИНА Rollomatic ES 40 cm
ЛАНЕЦ 3/8" RDR Rescue Chain (RDR)
Опрема:
  • QuickStop- кочница на ланец
  • Капак за резервоар без потреба од клуч
  • Вентил за декомпресија
  • Странично затегање на ланец
  • Регулирачка пумпа за масло
  • Антивибрациски систем
  • Компензатор

Препорачана малопродажна цена: 90.650 ден

 

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612