s   STIHL
sad

 
   
STIHL Производи   STIHL Нови Производи
Моторни пили, мачеви и ланци   Батериски Производи
Заштитна опрема и прибор   Бензински Косилки и Електрични косилки
Висококвалитетни горива и масла   Тракторски Косилки
Ланци и мачеви   Мотокултиватори
Моторни коси и моторни чистачи   Апарат за тресење маслинки
Доградни уреди за моторни коси   Апарати под висок притисок и индистриски смукалки
Ножеви и глави за коси и чистачи   Градинарски сечалки
Уреди за хоби и профи одржување на зеленило    
Брусни циркуларни секачи и моторни дупчалки    
Бургии    
Резни циркулари    
     
Почитувани корисници на висококвалитетниот STIHL
На оваа WEB-страница ќе можете да го најдете асортиманот на STIHL,кој генералниот увозник го избира согласно потребите на македонскиот пазар. Постојат модели и верзии на типови, кои се разликуваат од земја во земја. Македонскиот асортиман е оптимално прилагоден на ова поднебје, и подлежи на новитети од година во година.
Тука ќе ги најдете оние производи и модели, кои можете да ги купите во секое време кај било кој овластен продавач.
Информации за моделите кои не се објавени на македонската WEB-страна, можете да најдете нa официјалните сајтови на STIHL
Производи
с Новитети
с Продажни места
с За нас
с Контакт
с Линкови
с Забава
с Почетна страна
 
 

 


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612