s   STIHL
sad
 
Во STIHL зборот сигурност се пишува со големи букви. Заради тоа STIHL- овите уреди содржат широк опсег на сигурносна опрема. Но, само заедничкото делување на техничката и личната заштитна опрема ви овозможува најдобра можна заштита при работа со вашиот моторен уред.
 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612