s   STIHL Viking
sad
STIHL- приказна за успехот и нејзиното значење за иднината
Се вели: „Минатото е ризница на иднината“. Оваа изрека мошне добро објаснува што значат 80-те години на STIHL.  80 години вложени во квалитет, револуционерна техника и иновативни идеи. Цели 8 децении моторните пили и апарати STIHL ги одушевуваат корисниците ширум целиот свет. Брендот STIHL означува највисок квалитет, сервис и поддршка. Атрибути што ја доведоа фирмата STIHL да биде светски лидер БР.1 кога се во прашање моторните пили. Заради тоа вработуваме исклучиво квалитетни кадри и многу вложуваме во квалификувани сервиси во целиот свет, согласно високите барања за квалитет што ги поставуваме.
НОВО. Електрични апарати од STIHL
Дочекајте ја зимата подготвени
 
Производи
с Новитети
с Продажни места
с За нас
с Контакт
с Линкови
с Забава
с Почетна страна

 
 

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612