s   STIHL
sad
  • Идеи од дрво
  • Доградете
  • Досечете
 
Не сечете само дрва за огин
РАБОТА СО ДРВО СО МОТОРНИТЕ ПИЛИ НА STIHL
 
Внимание! Пред да почнете да работите со моторна пила, научете ги нејзините функции и имајте ги во предвид предупредувањата за безбедност при работа и упатството за употреба. И од интернет можете да симнете битни безбедносни упатства. Ако имате прашања обратете се кај Вашиот стручен продавач на STIHL.

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612