s   STIHL
sad

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612
Моторна пила STIHL MS 462
Екстра силна фармерска пила. Мошне робусна, за меко до средно тврдо дрво. Затоа се користи и професионално. Идеална во градежништво, земјоделство, градинарство и овоштарство.
 
Моторна пила STIHL MS 462
ЗАФАТНИНА (cm³) 72.2
МОЌНОСТ (kW/PS) 4.4/6
ТЕЖИНА (kg) 6
МАЧ-ШИНА Rollomatic ES
ЛАНЕЦ Rapid Super Comfort 3/8”

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Компензатор
• Странично затегање на ланецот
• Четириканална техника
• Вентил за декомпресија
• Регулирачка пумпа за масло
• Капак за резервоар без потреба од клуч

Препорачана малопродажна цена: /

 
FS 131 – Многу силна 1,4kW- моторна коса со 4-MIX-Motor
FS 131
Моќна моторна коса со патентиран 4-MIX-Motor. За држење во две раце за ергономично косење на рамни површини. Се полни со мешавина од бензин и моторно масло . Извонредна влечна моќ, висок вртежен момент. Помалку издувни гасови отколку обичниот двотактен мотор . Пријатен звук при работа. Брзо и ефектно коси големи зелени површини и жилави растежи . Со соодветен нож-алатка се користи и за сечење на тенки дрвца и закоравени џбунови.
 
Моторна коса STIHL FS 131
ЗАФАТНИНА (cm³) 36,3
МОЌНОСТ (kW/PS): 1,4 / 1,9
ТЕЖИНА БЕЗ НОЖ И ШТИТНИК (kg) 5,8
РЕЗЕРВОАР (l) 0,53
ВКУПНА ДОЛЖИНА БЕЗ НОЖ (m) 1,80
НОЖ / ГЛАВА Триаголен нож
ФАБРИЧКА ОПРЕМА
  • Рачка за две раце
  • 4-MIX-Motor
  • Ремен за носење
  • Заштитни очила
  • Антивибрациски систем
  • Мултифункционална рачка
  • Систем за декомпресија
  • Штелување на рачката без клуч
СОВЕТИ
  • Прибор од нашиот асортиман
  • Можни комбинации на ножеви

Препорачана малопродажна цена: /

 
Тракторска косилка со седиште VIKING MR 4082.1
 
 
 
Тракторска косилка со задно исфрлање на тревата и со голема корпа за собирање на искосената трева. Наменета за огромни тревници . Има шестстепен менувач и механичка спојка за ножот. Има опција за мулчење.
 
Тракторска косилка со седиште
VIKING MR 4082.1
Тревна површина m² 4000
Ширина на косење (cm) 80
Моќност (KW-PS) 9.5-13
Висина на откос (mm) 35-90
Корпа (l) 250
Тежина (kg) 204
Тип на мотор Kawasaki FH 381V 13 HP

Препорачана малопродажна цена: /

Производи
с Новитети
с Продажни места
с За нас
с Контакт
с Линкови
с Забава
с Почетна страна