s   STIHL
sad

 

Најчести прашања
 
Која е цената на производите?
Најблискиот трговец со задоволство ќе Ви ја соопшти цената на бараниот производ.
Зошто STIHL и VIKING не можат да се купат во големи технички маркети и стоковни куќи?
STIHL и VIKING се продаваат само ексклузивно, во специјализирани продавници со стручен персонал обучен од страна на нашите штилови технички специјалисти. Бидејќи секој кој што купува квалитетен производ кој ќе го користат и повеќе генерации во текот на повеќе децении, очекува и негово стручно и квалитетно одржување во професионален сервис. Се разбира дека таков сервис посветен само на ШТИЛ не може да се добие во стоковна куќа. Можете да се уверите и сами. Посетете го стручниот продавач во Вашата близина.
Каде најблиску да најдам STIHL-продавница?
Листа на овластени продавници
 
 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612