s   STIHL Viking
sad
 
 
   
Марката на професионалците –
кај Вас дома
 
Со Вашата моторна пила STIHL сте се одлучиле за квалитет број 1 во светот. Сеедно што имате намера да правите на Вашето земјиште: Вашата Штилка ќе одговори на Вашите барања за моќност и поуздано
ракување преку оптималната ергономија и малата тежина. Бидејќи секојпат одново имаме умни идеи и иновации како на пример STIHLErgoStart или системот за брзо затегање на ланецот, кои се извонредна
предност при работа. Туркање дрвја, сечење дрвца... но почекајте: Не мора да сечете само дрва за огин! Бидејќи со Вашата Штилка може да дојде до израз и Вашата креативност. Направете гнездо, саксија за цвеќе или рустична гарнитура за седење.Oвде ќе најдете упатства за тоа! Како материјал особено се погодни игличестите дрвја како борот. Ви посакуваме многу успех и задоволство при работа.
 
  • Важно: Работата со моторна пила која е прикажана во овде, бара искуство, голема претпазливост и соодветна заштитна облека. Имајте ги во предвид безбедносните
    предупредувања од упатството за употреба. Ако за нешто се двоумите или имате прашања, обратете се до овластен продавач на STIHL. Тој со задоволство ќе Ве посоветува.
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612