s   STIHL Viking
sad
  Грижа за човекот и животната средина
  Место: Вајблинген, СР Германија. Во фабриката STIHL и нивниот оддел за развој постојано се тестираат различни типови на моторни апарати, пили, коси, моторни чистачи, дупчалки, циркулари и сл. Бидејќи секој единствен тип на апарат мора да го заслужи знакот STIHL: да гарантира издржливост, ергономија, ефект, долготрајност, удобност при работа, а во поново време и сé повеќе барања за намалување на бучава, издувни гасови и вибрации. Затоа велиме дека не само што вршат големи и тешки работи, туку штиловите апарати се грижат за човекот и животната средина.

 

 

 

 

Како гарантираме квалитет?
  • Со строга контрола при производство
  • Сите основни компоненти на апаратите ги произведуваме сами
  • Сите наши добавувачи се квалитетни
  • Произведуваме ланци во Швајцарија, земјата на прецизноста
„Од колено на колено“
Купете STIHL-апарат, а ние во нашите овластени сервиси ќе Ви овозможиме успешно, ефикасно и поволно да го одржувате долги години, со што и Вашите внуци ќе можат да го користат.
 
Hans Peter Stihl
Претседател на надзорниот одбор во претпријатиетоSTIHL
 
 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612