Ј VIKING GB 370.2
s   STIHL
sad
 
Градинарска сечкалка VIKING GH 370.S
 
Бензинска градинарска дробилка, за ситнење на градинарски материјал, лисје, и гранки до 45 mm. Градинарскиот материјал на тој начин значително го намалува волуменот и се користи за сé попопуларното компостирање.
 
Градинарска сечкалка VIKING GH 370.S
Тип на мотор (PS)
B&S Serie 850 PRO OHV RS
Номинална моќност (kW)
3.3 kW/4.5 PS
Дебелина на гранка (mm)
35
Висина на апаратот (cm)
140
Тежина (kg)
45
Алат
MultiCut 370
Куќиште
полимер/метал

Препорачана малопродажна цена: 51.755 ден