s   STIHL
sad
 
Мотокултиватор VIKING HB 585.1
 
 
Со работна широчина од 85cm, Викинг HB 585 опфаќа голема површина со импресивна брзина. Одликувајќи се со моќен Kohler XT6 мотор. Карактеристиките вклучуваат анти-вибрации, стабилна и добро балансиран дизајн за одлично маневрирање. Широка палета на додатоци.
 
Мотокултиватор VIKING HB 585.1
Ширина (cm) 85
Тип на мотор Kohler Courage XT-6 OHV
Диаметар на сечило мм 320
Тежина (kg) 49
Број на сечила (2 + 1) x 2
Препорачана малопродажна цена: 42.123 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612