s   STIHL Viking
sad
Бензинска косилка VIKING MB 248.3
  Новата компактна бензинска косилка, со робусно челично куќиште и со добри косачки и собирачки перформанси. Има осумстепена централна регулација на висината. Одлично ја полни полни платнената торба со искосената трева. Се препорачува за средно големи тревници.  
 
Бензинска косилка VIKING MB 248.3
Тревна површина m² 1200
Ширина на косење (cm) 46
Моќност (KW-PS) 1.6 - 2.2
Висина на откос (mm) 25-75
Корпа (l) 55
Тежина (kg) 25
Тип на мотор B&S Series 450 E OHV

ПРОИЗВОДОТ НЕ Е ДОСТАПЕН ВО МОМЕНТОВ !