s   STIHL
sad
Бензинска косилка VIKING MB 248.4
MB 248
  Новата компактна бензинска косилка, со робусно челично куќиште и со добри косачки и собирачки перформанси. Има осумстепена централна регулација на висината. Одлично ја полни полни платнената торба со искосената трева. Се препорачува за средно големи тревници.  
 
Бензинска косилка VIKING MB 248.4
Тревна површина m² 1200
Ширина на косење (cm) 46
Моќност (KW-PS) 2.1 - 2.8
Висина на откос (mm) 25-75
Корпа (l) 55
Тежина (kg) 26
Тип на мотор VIKING EVC 200.0

Препорачана малопродажна цена: 16.300 ден