s   STIHL
sad
Бензинска косилка VIKING MB 6.2 RH
Вистински семоќник на екстремно големи терени, високи треви и растежи и нерамни места! За површини до 2500 m². Конструкција на 3 тркала, едно предно подвижно чија висина моќе да се нагоди и две големи задни тркала со интегриран слободен óд и вртливост до 360°. Со робустно челично куќиште.
 
Бензинска косилка VIKING MB 6.2 RH
Тревна површина m² 2500
Ширина на косење (cm) 53
Моќност (KS) 6,0
Висина на откос (mm) 55-150
Корпа (l) нема
Тежина (kg) 68
Брзини 1
Start / Stop HS/MS
Странично исфрлување има

Препорачана малопродажна цена: 76.800 ден