s   STIHL
sad
Електрична косилка VIKING ME 235
ME 235
Мала, јака електрична косилка со корпа, одлична моќ на косење и собирање, многу лесна, за мали тревни површини.
 
Електрична косилка VIKING ME 235
Тревна површина m² 300
Ширина на косење (cm) 33
Моќност (kW) 1,2
Висина на откос (mm) 25/65
Корпа (l) 30
Тежина (kg) 14
Препорачана малопродажна цена: 9.350 ден