s   STIHL
sad
 
Тракторска косилка со седиште VIKING MT 4082.2
 
 
 
Тракторска косилка со задно исфрлање на тревата и со голема корпа за собирање на искосената трева. Наменета за огромни тревници . Има шестстепен менувач и механичка спојка за ножот. Има опција за мулчење.
 
Тракторска косилка со седиште
VIKING MT 4082.2
Тревна површина m² 4000
Ширина на косење (cm) 80
Моќност (KW-PS) 9.5-13
Висина на откос (mm) 35-90
Корпа (l) 250
Тежина (kg) 204
Тип на мотор Kawasaki FH 381V 13 HP

Препорачана малопродажна цена: 188.000 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612