s   STIHL  
sad
Ланци и мачеви
  STIHL е единствениот производител на моторни пили кој за своите уреди произведува сопствени ланци и мачеви. Резултат: сите компоненти совршено си одговараат, што е предуслов за врвна сила и совршена функционалност.


За совет при изборот на соодветни комплети за вашиот уред обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.

 
Повеќе информации
Со десен клик одберете "Save target as"

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612