s   STIHL
sad
 
 
 
Уреди за хоби и профи одржување на зеленило
 
 • Моторна Грбна Дувалка
 • BR350
 • BR550
 • Моторна смукалка-дувалка
 • SH 86
 • Електрична смукалка-дувалка
 • SHE 71
 • Моторна прскалка
 • SR 420
 • Ножици за жива ограда
 • HSE 42
 • HSE 52
 • HSE 61
 • Моторни ножици за жива ограда
 • HS 45

 

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612