s   STIHL  
sad
Моторни ножици за жива ограда STIHL HS 45
http://www.stihl.de/upload/produkte/images/produkte/H-HSE51-S001_p.jpg
 

Поткаструвањето на живата ограда, џбуновите и грмушките не мора да претставува макотрпна повеќечасовна работа, особено не со моторните ножици за жива ограда STIHL HS 45. Ова се најлесните ножици за одржување на жива ограда и се одлични за одржување на дворовите

 
Бензински ножици за жива ограда HS 45

ЗАФАТНИНА (cm³) 27,3
МОЌНОСТ (кW) 0,75
ТЕЖИНА (kg) 4,7
ДОЛЖИНА НА НОЖ (cm) 45
БРОЈ НА УДАРИ (1/min) 3800
Фабричка опрема:

• STIHL ElastoStart
• Антивибрациски систем
• Долготраен филтер за фоздух

Препорачана малопродажна цена: 23.650 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612