s   STIHL
sad
Моторни ножици за жива ограда STIHL HSЕ 52
HSE 52
 

Поткаструвањето на живата ограда, џбуновите и грмушките не мора да претставува макотрпна повеќечасовна работа, особено не со моторните ножици за жива ограда STIHL HSЕ 52. Ова се најлесните ножици за одржување на жива ограда и се одлични за одржување на дворовите

 
Бензински ножици за жива ограда HSЕ 52

Работен напон 220-240V
МОЌНОСТ (W) 460
ТЕЖИНА (kg) 3,1
ДОЛЖИНА НА НОЖ (cm) 50,8
Должина на кабел 0,3
Фабричка опрема:

• Moќен мотор
• Лесно и брзо сечење
• Механичка кочница за сечило

Препорачана малопродажна цена: 9.706 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612