s   STIHL  
sad
STIHL заштита на главата - заштитни наочари, заштита на слух, глава и лице
  STIHL- овата заштитна шумарска облека е изработена од квалитетен материјал кој е едноставен за чистење и удобен за носење. Материјалите активно дишат, неосетливи се на нечистотија, многу се отпорни и кожата добро ги поднесува.
STIHL- овите шумарски одела дополнително се опремени со големи предупредувачки површини и многу други функционални детали.
Зависно од примената и климатските услови, STIHL разви различни производни линии.

STIHL CONCEPT Шумарско одело за заштита од времески услови
STIHL COMFORT Шумарско одело
STIHL STANDARD Шумарско оделоo
STIHL MICROFASER Шумарско одело
STIHL SPEZIAL Шумарско одело


За сите детали обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.