s   STIHL  
sad
МОТОРНА ГРБНА ДУВАЛКА
  Професионална грбна дувалка, со моќен и штедлив мотор на бензин која обезбедува  исклучителна економичност на горивото и справување и со најтешките остатоци. Погодна за големи површини на имоти,фарми и сл.
 
МОТОРНА ГРБНА ДУВАЛКА BR350
Максимална брзина(m³/h) 1.150
МОЌНОСТ (N) 17
ТЕЖИНА (kg) 10.1
MAX ПРОТОК НА ВОЗДУХ (m³/h):  740
Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
• Мануелна пумпа за брзо вбризгување на гориво
• Кружна и рамна цевка
Препорачана малопродажна цена: 38.300 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612