s   STIHL  
sad
МОТОРНА ГРБНА ДУВАЛКА БР550

  Професионален 4-MIX® вентилатор од средна класа
Професионален вентилатор за ранец за чистење на големи површини. Одлична моќ на дување и поголема ефикасност на горивото, благодарение на нашиот мотор со ниски емисии. Одличен систем против вибрации и ергономска рамка за носење. Иновативен мотор 4-MIX® за попријатен звук, мала потрошувачка на гориво и ниски емисии.
 
МОТОРНА ГРБНА ДУВАЛКА BR550
Максимална брзина(m³/h) 930
МОЌНОСТ (N) 27
ТЕЖИНА (kg) 9,9
MAX ПРОТОК НА ВОЗДУХ (m³/h):  1490
Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
• Мулти финкционална рачка
•Комфорна опрема за носење
Препорачана малопродажна цена: 43.780 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612