s   STIHL  
sad
МОТОРНА СМУКАЛКА-ДУВАЛКА STIHL SH 86
  Моторна смукалка-дробилка за лисје и друг градинарски отпад. За чистење на различни отпадоци од урбани шеталишта, патеки, паркови. Во фабричкиот пакет се испорачува и друга цевка, со што апаратот многу лесно се преобразува во моторна дувалка.
 
МОТОРНА СМУКАЛКА-ДРОБИЛКА STIHL SH 86
ЗАФАТНИНА (cm³) 27,2
МОЌНОСТт (kW/PS) 0,8/1,1
ТЕЖИНА (kg) 5,4
MAX ПРОТОК НА ВОЗДУХ (m³/h):  625
Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
• Мануелна пумпа за брзо вбризгување на гориво
• Кружна и рамна цевка
Препорачана малопродажна цена: 31.845 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612