s   STIHL  
sad

Електрична смукалка-сечкалка STIHL SHE 71

 

Електрична смукалка-сечкалка во основна верзија. Тивко собира лисја и остатоци од трева со голема моќ не всмукување. Оптимална за домашна употреба. Сериски се користи и како дувалка.

 
Електрична смукалка-сечкалка STIHL SHE 71
НОМИНАЛЕН НАПОН (V) 230
МОЌНОСТ (W) 1100
ТЕЖИНА (kg) 4,1
ПРОТОК НА ВОЗДУХ (m³/h): 580
Опрема:
• Кружна и права цевка
• Комплет опрема за дување
Препорачана малопродажна цена: 8.965 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612