s   STIHL  
sad
МОТОРЕН АПАРАТ ЗА ТРЕСЕЊЕ МАСЛИНКИ SP482

  Тешка специјална жетварка со гребла за маслинки и ситно овошје, за професионална работа. Со STIHL анти-вибрационен систем, докажан STIHL 2-MIX мотор, STIHL ElastoStart и ремен. Достапно во три должини на вратило.
 
МОТОРЕН АПАРАТ ЗА ТРЕСЕЊЕ МАСЛИНКИ SP 482
ЗАФАТНИНА (cm³) 45.6
МОЌНОСТт (kW/PS) 2.2/3
ТЕЖИНА (kg) 8,5
Должина (cm) 278
Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
Препорачана малопродажна цена: 122.870 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612