s   STIHL  
sad
МОТОРНА ПРСКАЛКА STIHL SR 200
SR 200
  Моќна моторна прскалка за распрскување на пестициди и гранулат. Голем досег и голем резервоар. Може да се користи и како моторна дувалка.
 
МОТОРНА ПРСКАЛКА STIHL SR 200
ЗАФАТНИНА (cm³) 27,2
МОЌНОСТт (kW/PS) 0,8/1,07
ТЕЖИНА (kg) 8,5
MAX ПРОТОК НА ВОЗДУХ (m³/h): 580
Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
Препорачана малопродажна цена: 22.450 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612