s   STIHL  
sad
МОТОРНА ПРСКАЛКА STIHL SR 420
SR 420
  Моќна моторна прскалка за распрскување на пестициди и гранулат. Голем досег и голем резервоар. Може да се користи и како моторна дувалка.
 
МОТОРНА ПРСКАЛКА STIHL SR 420
ЗАФАТНИНА (cm³) 56,5
МОЌНОСТт (kW/PS) 2,6/3,5
ТЕЖИНА (kg) 11,1
MAX ПРОТОК НА ВОЗДУХ (m³/h): 1.260
Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
Препорачана малопродажна цена: 28.200 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612