s   STIHL  
sad
STIHL додатоци - заштитни ракавици, гумени чизми, кожни чизми
  Сигурно сечење со заштита од посекотини

Добрите обувки се основа за безбедна работа со моторни уреди.
Со своите стабилни ѓонови STIHL- овите чизми ќе се погрижат за сигурен став. Сите модели имаат робустна челична капа за заштита од предмети кои паѓаат. Со нашите гумени и кожни чизми за работа со моторна пила ќе бидете посигурни во работата заради вметоците за заштита од посекотини.
Пасивната заштита започнува со сигурниот зафат кој ви го овозможуваат ракавиците. Ракавиците штитат од повреди, студ, и нечистотии. STIHL се погрижи во својот асортиман да обезбеди за секој да најде она што му треба. За сите детали обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.