s   STIHL
sad

Моторна пила за Бетон GS 461 ®
  Кога ви треба пила за сечење на бетон тука е STIHL GS 461 ®. Оваа револуционерна машина менува игра со подобрени перформанси за длабоко сечење на армиран бетон, гареж блокови, ѕидани тули, асфалт и мек камен. И сето ова во еден компактен, лесен пакет, кој е лесен за маневрирање и транспорт.
 
 
Моторна пила за спасување при пожар MS 460R
Специјалнa моторна пила за итни операции и гаснење пожар. Моторот испорачува огромна моќ дури и во средните брзини. Rapid Duro R специјален вид на синџир е засилен за отпорни карбид плочи. Со лесно-чиста HD2 филтер и контролирана испорака на масло.
Производи
с Новитети
с Продажни места
с За нас
с Контакт
с Линкови
с Забава
с Почетна страна
 
 
Моторна пила за бетон GS 461   Моторна пила за спасување при пожар MS460R
ЗАФАТНИНА (cm³) 76.5 cc    ЗАФАТНИНА (cm³) 76.5
МОЌНОСТ (kW/PS) 4.3 kW (5.8 bhp)   МОЌНОСТ (kW/PS) 4.4/6.0
ТЕЖИНА (kg) 7.6 kg   ТЕЖИНА БЕЗ МАЧ И ЛАНЕЦ (kg) 7.0
ДОЛЖИНА НА СЕЧИЛО 40CM   ТЕЖИНА / МОЌНОСТ (kg/kW) /
ЛАНЕЦ 3/8" 36 GBM   ВИД НА ЛАНЕЦ 3/8" RDR Rescue Chain (RDR)
Опрема:     Опрема  
 • Вентил за декомпресија
 • HD2 Филтер систем
 • Гумен браник
 • Исправен филтер капак
 
 • QuickStop- кочница на ланец
 • Капак за резервоар без потреба од клуч
 • Вентил за декомпресија
 • Странично затегање на ланец
 • Регулирачка пумпа за масло
 • Антивибрациски систем
 • Компензатор
         

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612