s   STIHL  
sad
Висококвалитетни горива и масла
  STIHL-овите погонски горива не содржат состојки кои се штетни по здравјето како бензол, аромати и сумпор. На тој начин содржината на штетни материи во издувните гасови е значително намалена, а здравјето на корисникот е заштитено. За еколошка примена на моторните уреди особено придонесува STIHL- овите средства за подмачкување како на пр. моторното масло HT PlusBio или маслото за подмачкување на ланецот BioPlus, кое ја доби карактеристиката т.н.р. "син ангел на околината ".
Тие се произведуваат од нетоксични, здравствени прифатливи естрафинати на масло.

За совет при изборот на соодветно гориво и масло за вашиот уред обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612