s   STIHL  
sad
Доградни уреди за моторни коси
  Брза монтажа, многу можности за комбинирање

Со помош на STIHL- овиот програм за доградни уреди со неколку движења на раката одредени STIHL FS и
FR уреди ќе можете да ги користите како режачи на грмушки, култиватори на почва, режачи на вискоки гранки или режачи на жива ограда.

За сите можности за комбинирање обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.

 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612