s   STIHL  
sad
Ножеви и глави за коси и чистачи
 
 
  Соодветна глава за секоја потреба

Дали работите дома, во парк или на земјоделска површина, кај STIHL секогаш ќе најдете соодветна глава за вашата моторна коса или чистач.

За сите можности обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.

 
 
Повеќе информации
Со десен клик одберете "Save target as"

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612