s   STIHL
sad
HSE 61 – Електрични ножици за жива ограда
 

Компактен и лесен Електричен Тример за кастрење и обликување на жива ограда и други градинарски работи.

   
 

 
 
 
Електрични ножици за жива ограда HSE 61

НОМИНАЛЕН НАПОН (V) 230 V
МОЌНОСТ (W) 500 W
ТЕЖИНА (kg) 4.1
Должина на сечење 50
Вкупна должина 90 cm
Ниво на прит./бучава 1) 83,0 dB(A)
Ниво на моќност/бучава 1) 96,0 dB(A)
Вибрации лево / десно 1,0 / 1,4 m/s²
   
Препорачана малопродажна цена: 11.052 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612