s   STIHL
sad
МОТОРНА ДУПЧАЛКА STIHL BT 360
  Моторна дупчалка за работа на двајца луѓе. За правење на дупки во земја за најразлични потреби. Со соодветна бургија можат да се прават дупки со дебелина до 350 mm.
 
МОТОРНА ДУПЧАЛКА STIHL BT 360
ЗАФАТНИНА (cm³) 60,3
МОЌНОСТт (kW/PS) 3,0/4,1
ТЕЖИНА (kg) 25,9
ВРТЕЖИ (1/min) 50
ДОЛЖИНА НА БУРГИЈА (mm) 700
Опрема:
• Електронско палење
• ElastoStart
• Штитник од стартен и повратен удар
• Продолжеток на бургија од 500 mm
• Продолжеток на бургија од 1000 mm
Препорачана малопродажна цена: 89.800 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612