s   STIHL
sad
 

Апарат под висок притисок STIHL RE 98

 

Image result for VIKING RE98

 

Апаратот за чистење со ладна вода под висок притисок STIHL RE 98 ја проширува палетата на STIHL чистачите. Овој апарат е едноставен е за ракување и е наменет за домашна употреба. Со него може да се чистат автомобили, чамци, скалила, патеки, ѕидови, покриви, фасади...

 
Апарат под висок притисок STIHL RE 98
РАБОТЕН ПРИТИСОК (bar) 10 - 110
МАКС. ПРОТОК НА ВОДА (l/h) 440
МАКС. ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДА (°C ) 40
ТЕЖИНА (kg) 16,2
МОЌНОСТ (kW): 1,7

Опрема:
• Индуктивен мотор - многу подобар од обичен
• Црево 6mm
• Пиштол за прскање

Препорачана малопродажна цена: 11.950 ден

   

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612