s   STIHL
sad
 
МОТОРЕН БРУСЕН СЕЧАЧ STIHL TS 420
 

       
 

Лесен за ракување 3,2 KW брусен циркуларен секач со 350mm брусен камен/циркулар за универзална употреба. Иновативниот долготрајно издржлив филтерски систем за воздух со циклонско предпрепречување остварува екстремно долга издржливост на филтерот и сервисни интервали. Има ниски вредности на вибрации поради кои работникот помалку се заморува. Овој апарат користи 2-MIX мотор кој штеди 20% гориво. Може да се работи во рака или на количка FW 20.

 
МОТОРЕН БРУСЕН СЕЧАЧ STIHL TS 420
ЗАФАТНИНА (cm³) 66,7
МОЌНОСТт (kW/KS) 3,2/4,4
ТЕЖИНА БЕЗ БРУСЕН КАМЕН(kg) 9,6
ДИЈАМЕТАР НА БРУСЕН КАМЕН (mm) 350
MАX ДЛАБОЧИНА НА ЗАСЕК (mm): 125

Фабричка опрема:
• Долготраен филтерски систем (Zyklon)
• Антивибрациски систем
• ElastoStart
• Вентил за декомпресија
• Мануелна пумпа за гориво (Purger)
• Ергономична форма на рачката
• Компензатор

Препорачана малопродажна цена: 57.650 ден

Дополнителна опрема:
• Количка

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612