s   STIHL Viking
sad
МОТОРЕН ЦИРКУЛАРЕН СЕЧАЧ STIHL TS 800
 
https://www.stihl.de/upload/produkte/images/produkte/T377S001_P.jpg
  Многу силен и моќен - брусен циркуларен секач со специјален филтерски систем на долготрајна издржливост со циклонско предпреградување. Ги исполнува европските закони за издувни гасови EPA II и EU II. Се употребува секаде каде што висот и дебелината на материјалот којшто треба да се сече бараат голема моќност на моторот. Ергономичен дизајн со оптимални позиции на рачката, ElastoStart, компензатор и вентил за декомпресија. Сериски во испорака со приклучок за вода и брусен камен од вештачка смола ( дијаметар 400 mm). Се работи во рака или на количка FW 20 која спаѓа во дополнителна опрема .
 
МОТОРЕН ЦИРКУЛАРЕН СЕЧАЧ STIHL TS 800
ЗАФАТНИНА (cm³) 98,5
МОЌНОСТ (kW/PS) 5,0/6,8
ТЕЖИНА БЕЗ ШАЈБНА (kg) 13,0
ДИЈАМЕТАР НА ШАЈБНА (mm) 400
MАX ДЛАБОЧИНА НА ЗАСЕК (mm): 145
Фабричка опрема
  • Долготраен филтерски систем (Zyklon)
  • Антивибрациски систем
  • ElastoStart
  • Вентил за декомпресија
  • 2-MIX мотор
  • Мануелна пумпа за гориво (Purger)
  • Ергономична форма на рачката
  • Компензатор

Препорачана малопродажна цена: 72.950 ден

Додатна опрема
  • Количка
kolicka_za_TS.jpg

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612