s   STIHL
sad
Резни циркулари
 
  За оптимални резултати при режење

Од квалитетот на резниот циркулар зависи и делотворноста на брусниот циркуларен секач. Заклучок:
STIHL - овите брусни секачи се опремени само со оригинални STIHL- ови резни циркулари.
Само на тој начин се добиваат услови за професионална работа.

Можете да одберете помеѓу стандардни и дијамантски резни плочи.

За сите можности обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.

 
 
Бургии
 
 
  Многустраноста на STIHL- овите уреди за бушење подржува голем избор на алати. Понудата се протега од алат за бушење со различни димензии до алат за бушење дупки во земјата и специјални алати за садење на растенија...


За сите можности обратете се кај Вашиот специјализиран трговец.

 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612