s   STIHL  
sad
FS 120 – Многу силна 1,3 kW- моторна коса
Моќна моторна коса со јак мотор. Волан за две раце за ергономично косење на рамни површини. За моќно совладување на големи зелени површини, жилави грмушки и див растеж. Можност за монтирање на најразлични ножеви и глави во зависност од видот на материјалот кој треба да се коси.
 
Моторна коса STIHL FS 120
ЗАФАТНИНА (cm³) 30,8
МОЌНОСТ (kW/KS): 1,3 / 1,8
ТЕЖИНА БЕЗ НОЖ И ШТИТНИК (kg) 6,3
РЕЗЕРВОАР (l) 0,64
ВКУПНА ДОЛЖИНА БЕЗ НОЖ (m) 1,77
НОЖ / ГЛАВА Autocut
ФАБРИЧКА ОПРЕМА
  • Рачка за две раце
  • Ремен за носење
  • Заштитни очила
  • Антивибрациски систем
  • Мултифункционална рачка
  • Штелување на рачката без клуч
СОВЕТИ
  • Прибор од нашиот асортиман
  • Можни комбинации на ножеви

Препорачана малопродажна цена: 25.935 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612