s   STIHL  
sad
FS 131 – Многу силна 1,4kW- моторна коса со 4-MIX-Motor
FS 131
Моќна моторна коса со патентиран 4-MIX-Motor. За држење во две раце за ергономично косење на рамни површини. Се полни со мешавина од бензин и моторно масло . Извонредна влечна моќ, висок вртежен момент. Помалку издувни гасови отколку обичниот двотактен мотор . Пријатен звук при работа. Брзо и ефектно коси големи зелени површини и жилави растежи . Со соодветен нож-алатка се користи и за сечење на тенки дрвца и закоравени џбунови.
 
Моторна коса STIHL FS 131
ЗАФАТНИНА (cm³) 36,3
МОЌНОСТ (kW/PS): 1,4 / 1,9
ТЕЖИНА БЕЗ НОЖ И ШТИТНИК (kg) 5,8
РЕЗЕРВОАР (l) 0,53
ВКУПНА ДОЛЖИНА БЕЗ НОЖ (m) 1,80
НОЖ / ГЛАВА Триаголен нож
ФАБРИЧКА ОПРЕМА
  • Рачка за две раце
  • 4-MIX-Motor
  • Ремен за носење
  • Заштитни очила
  • Антивибрациски систем
  • Мултифункционална рачка
  • Систем за декомпресија
  • Штелување на рачката без клуч
СОВЕТИ
  • Прибор од нашиот асортиман
  • Можни комбинации на ножеви

Препорачана малопродажна цена: 30.210 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612